Tuson

 
  • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en € 100,- in BE
  • Vakman sinds 1998, goed advies

Band en Koord voor zonwering

Lees meer..

In de webshop van Tuson kan je voordelig band en koord voor rolluiken en zonwering bestellen. Direct uit voorraad leverbaar! Gratis verzending vanaf € 50,- daaronder verzendkosten vanaf € 3,95. Bekijk hier ons assortiment banden en koorden voor zonwering en bestel direct.

Sorteren
 
Toon
 
 
Dyneema koord 2,5 mm

Dyneema koord 2,5 mm

€ 2,50 p/m 2 werkdagen
Dyneema koord voor windvaste screens en serrezonwering.
 
Koord 5mm wit

Koord 5mm wit

€ 1,10 p/m 2 werkdagen
5 mm (prijs per meter)
 
Zonweringband 18mm (zware kwaliteit)

Zonweringband 18mm (zware kwaliteit)

€ 1,75 p/m 2 werkdagen
18mm, (prijs per meter)
 
Zonweringband 22mm

Zonweringband 22mm

€ 75,00 p/st 2 werkdagen
22mm, per rol 50m
 
Rolluikband 14mm

Rolluikband 14mm

€ 1,25 p/m 2 werkdagen
14mm, (prijs per meter)
 
Rolluikband 14mm, per rol van 100m

Rolluikband 14mm, per rol van 100m

€ 50,00 p/st 2 werkdagen
14mm, per rol 100 meter
 
Rolluikband 14mm,per rol van 500m

Rolluikband 14mm,per rol van 500m

€ 230,00 p/st 5 werkdagen
14mm, per rol van 500 meter
 
Rolluikband 14mm, zwart

Rolluikband 14mm, zwart

€ 2,00 p/m 2 werkdagen
14mm, (prijs per meter)
 
Rolluikband 15mm, dik, bruin

Rolluikband 15mm, dik, bruin

€ 1,00 p/m 2 werkdagen
14mm, (prijs per meter)
 
Zonweringskoord

Zonweringskoord

€ 1,50 p/m 2 werkdagen
4,2 mm (prijs per meter)

Rolluikband
Net als andere producten, slijt het band van een rolluik als je het gebruikt. Het rolluikband wordt vies en kan gaan rafelen en zelfs breken. Breekt het rolluikband, dan kan je het rolluik niet bedienen. Gelukkig hoef je dan geen compleet nieuw rolluik te kopen. Het is verstandig het rolluikband te vervangen voordat band afbreekt. Als je het optrekband van het rolluik vervangt, kan het rolluik in veel gevallen weer jaren mee. Een optrekband voor je rolluik koop je eenvoudig in onze webshop. Het rolluikband is te koop per meter, per rol van 100 meter of zelf per rol van 500 meter. Je kunt kiezen voor meerdere kleuren. Het kan ook zijn dat jouw rolluik wel handbediend is maar met een koord in plaats van een band. Ook koord voor je rolluik kan je bestellen in onze webshop.

Rolluikband vervangen
Is jouw rolluikband ook aan vervanging toe, dan kun je dit heel makkelijk zelf doen. Tip: zorg ervoor dat je voldoende rolluikband koop. Voor een standaard rolluik heb je drie keer de totale hoogte van je rolluik nodig. Heb je een bovenvolvertrager? Dan is dit vijf keer de totale rolluikhoogte. Zo weet je zeker dat je rolluikband lang genoeg is.

Wil je weten hoe je makkelijk je rolluikband kan vervangen lees dan onze blog hoe vervang ik de handbediening van mijn rolluik.

Gespecialiseerd in zonwering 

Tuson®, de webshop gespecialiseerd in zonweringsonderdelen, is onderdeel van Sunstyle Zonwering welke zich al vanaf 1998 specialiseert in het vervaardigen van alle soorten buitenzonwering. Door onze kennis en service zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van Band en Koord voor zonwering. Hierdoor kunt u voor topkwaliteit en de beste service terecht bij Tuson®.

Voordelen van tuson

Wanneer u kiest voor Tuson®, dan kiest u voor een lage prijs met daarbij een gegarandeerde hoge kwaliteit. Dat komt omdat wij met onderdelen van bekende merken werken zoals Somfy en Heroal. Dit zijn merken die de beste kwaliteit verzorgen. Hiernaast beschikt Tuson® over een snelle klantenservice waardoor u optimaal en vlot wordt geholpen. Voor Band en Koord voor zonwering kunt u dus uitstekend terecht bij Tuson®

Contact en advies over Band en Koord voor zonwering

Heeft u verdere vragen of opmerkingen over Band en Koord voor zonwering. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

  • Uitgebreid betaalgemak: