Tuson

 
 • 1000+ zonwering onderdelen op voorraad
 • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en € 100,- in BE
 • Vakman sinds 1998, goed advies

De 5 voordelen van de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree

Bent u op zoek naar een draadloze windsensor met hoge kwaliteit, lange levensduur en slimme functies? De Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree IO en RTS zijn specifiek ontwikkeld voor casetteschermen en knikarmschermen. Lees snel verder en ontdek de voordelen van de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree IO en RTS.

1. Draadloos Systeem

De Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree is, zoals de naam ook al aangeeft, draadloos. Er is geen enkele bekabeling nodig. De Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree wordt gevoed door 2 batterijen die meer dan 5 jaar meegaan.

2. Automatische windbescherming

Door middel van een unieke technologie ontwikkeld door Somfy, wordt uw zonnescherm optimaal beschermd tegen de wind. De Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree detecteert de windsterkte horizontaal, verticaal en uit zijwaartse richting. Zodra de geprogrammeerde drempel overschreden wordt, zorgt de sensor dat het zonnescherm automatisch omhoog gaat.

3. Intuïtieve programmatie

Wanneer de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree is geïnstalleerd, kunt u met de hand het zonnescherm instellen om de bewegingsamplitude, die niet overschreden mag worden, te registreren in het geheugen van de sensor. Hier kan ook de potentiometer voor gebruikt worden. Deze zit al geïntegreerd in de behuizing van de sensor.

4. De Auto-Save-functie

Wanneer u een keer bij de sensor moet, bijvoorbeeld om de batterijen te vervangen, kunt u de sensor tijdelijk uitschakelen door de behuizing uit de houder te nemen. Zo voorkomt u dat het scherm onbedoeld omhooggaat wanneer u de batterijen wilt vervangen. Ook kan zo de behuizing worden weggeborgen in de winter, zodat de levensduur van de batterijen wordt verlengd. De Somfy Windsensor Eolis 3D WireFree bewaart de programmatie en de ingestelde drempel in zijn geheugen.

5. Beschikbaar met IO- en RTS-technologie

Heeft u al producten van Somfy en ervaring met RTS-systemen en wilt u daar graag mee verder? Of bent u op zoek naar io-homecontrol, een nieuwe generatie Home Motion met vernieuwde technieken? Bij Tuson kunt u beide systemen vinden, samen met alle benodigde combineerbare producten.

De Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree IO of RTS kopen?

Bent u na het lezen van alle voordelen van de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree IO en RTS ook zo enthousiast over het product? Wacht dan niet langer en bestel gemakkelijk uw Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree IO of de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree RTS. Heeft u toch nog vragen over de Somfy Windsensor Eolis 3D Wirefree? Neem dan contact met ons op.

Tuson

 • Snelle levertijd
  Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden.
 • Klantenservice
  Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
 • Lage prijs, hoge kwaliteit
  Wij werken met onderdelen van bekende merken zoals Heroal en Somfy.
 • Uitgebreid betaalgemak: